Потребители

Предимства за потребители

Над 750 000 служители в цялата страна се възползват от социалната придобивка „ ваучери за храна“. Въвеждайки новите си дигитални е- ваучери за храна  Сити Инвест Груп АД  прогнозира увеличаване на обема на потребителите, като следствие от редица ползи и удобства за тях, някои от които са:

Спестяване

Потребителите не дължат данък общ доход и осигурителни вноски, както за хартиениете, така и за електронните ваучери за храна, предоставена им от работодателя до 200 лева.

Бързо, лесно и удобно

следене на наличност, срок и движение на ваучерите си чрез сканиране на QR код на картата или въвеждане на номера на картата, без за това да е необходимо теглене на приложение и процедури по регистрация.

По-добро клиентско преживяване

Потребителите ще имат много по-добро клиентско преживяване, каквото са свикнали да получават с платежните карти.

Получават карта

със заредени ваучери, която е безплатна за тях и за която не дължат такси за поддръжка и такси за трансакции.

Спокойствие и сигурност

Възможно ще е ползването на  цялата номинална стойност на ваучера, а не да се плащат с него само кръгли суми, както беше с хартиените. При частично ползване на сума по ваучера, остатъкът остава наличен по него. Потребителите няма да се притесняват, че могат да изгубят или скъсат хартиен ваучер. Bcard е-ваучерите ще се съхраняват сигурно и ще могат да се блокират при нужа.


Нашите търговски партньори

Имате въпроси?

Потърсете информация чрез търсачката:
Търговска мрежа Моят Е-ваучер Помощ

Плати с е-ваучер на Сити Инвест Груп в обекти SILA BG  и получи 15% отстъпка от крайната цена на покупките. Промоцията стартира на 20.06.2024г. и важи 1 месец!
Информация за обекти и продукти ще намериш на
https://www.silabg.com/

This will close in 20 seconds

Scroll to Top