Декларация за Поверителност

В CITY INVEST GROUP се ангажираме да защитаваме поверителността и защитата на личните данни на нашите клиенти и посетители на уебсайта ни. Тази Декларация за поверителност обяснява как ние събираме, използваме, споделяме и защитаваме вашата лична информация.

Събиране на информация

Събираме лична информация, когато взаимодействате с нашия уебсайт, когато използвате нашите услуги или когато се свържете с нас директно. Това може да включва, но не се ограничава до, име, адрес, електронна поща, телефонен номер и информация за финансови трансакции.

Използване на информация

Използваме събраната информация за предоставяне и подобрение на нашите услуги, за комуникация с клиенти, за маркетингови цели и за анализ на използването на нашия уебсайт. Ние можем също така да използваме вашите данни за изпълнение на законови задължения или за защита на нашите законни интереси.

Споделяне на информация

Вашата лична информация може да бъде споделена с трети страни само когато е необходимо за предоставянето на нашите услуги, за изпълнение на законови задължения, или когато сте дали изричното си съгласие. Винаги предприемаме стъпки за гарантиране на защитата на вашата информация при споделянето ѝ.

Защита на информация

Прилагаме подходящи технически и организационни мерки за защита на личните данни от неразрешен достъп, изменение, разкриване или унищожаване.

Ваши права

Имате право на достъп до вашата лична информация, право на корекция, изтриване или ограничение на обработката, както и правото да възразите срещу обработката и правото на преносимост на данните. За да упражните тези права, моля свържете се с нас.

Промени в Декларацията за поверителност

Можем периодично да актуализираме тази Декларация за поверителност. Всички промени ще бъдат публикувани на нашия уебсайт, за да сте винаги информирани за начина, по който обработваме вашата лична информация.

Контакти

За въпроси относно тази Декларация за поверителност или защитата на личните данни в CITY INVEST GROUP, моля свържете се с нас: office@cityinvestgroup.bg

Имате въпроси?

Потърсете информация чрез търсачката:
Търговска мрежа Моят Е-ваучер Помощ

Плати с е-ваучер на Сити Инвест Груп в обекти SILA BG  и получи 15% отстъпка от крайната цена на покупките. Промоцията стартира на 20.06.2024г. и важи 1 месец!
Информация за обекти и продукти ще намериш на
https://www.silabg.com/

This will close in 20 seconds

Scroll to Top